Spalletti: Džeko će vjerovatno igrati protiv Atalante
EPA

Vraća se u prvu postavu?

Spalletti: Džeko će vjerovatno igrati protiv Atalante

Bh. reprezentativac Edin Džeko vjerovatno će danas od prve minute početi utakmice protiv Atalante. 

Roma će na Bergamu u okviru 32. kola italijanske Serie A odmjeriti snage sa Atalantom, a uoči utakmice trener Luciano Spalletti je najavio da će se u tim vratiti naš Edin Džeko koji je prethodno odsustvovao protiv Bologne.

"Džeko je jak igrač koji je u nedjelju imao problem sa povredom mišića. Siguran sam da bih ga koristio da nije bilo te male povrede, ali vjerovatno će igrati protiv Atalante", kazao je Spaletti i potom se osvrnuo na utakmicu.

"Atalanta je tim koji pokušava maksimalno da iskoristi svoje kvalitete. Edoardo Reja je dobar trener koji zna izvući maksimum iz svojih igračima i vjerujem da će to biti jedna vrlo otvorena utakmica", istakao je trener Rome. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma bi se trijumfom približila Napoliju na samo tri boda zaostatka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi