Spalletti: Džeko nije opušten

Trener Rome nakon Sampdorije

Spalletti: Džeko nije opušten

M. Šljivak

Luciano Spalletti smatra da Edin Džeko još uvijek nije opušten.

Bh. reprezentativac je sinoć u meču sa Sampdorijom dobio priliku u drugom poluvremenu, a trener Rome Luciano Spalletti tvrdi da je Edin pod velikim pritiskom.

"Dok god me budete pitali za njega, on će biti pod velikim pritiskom. Uspjeli smo mu dostaviti nekoliko dobrih lopti, ali većinom su dodavanja bila očajna, kao da smo igrali ragbi", rekao je Spalletti, te je dodao:

"Nije imao sreće. Salah mu je trebao dodati loptu u dobroj situaciji. Međutim, još uvijek nije opušten. Kvalitet ima i moramo izvući ono najbolje iz njega", dodao je trener Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma u narednom kolu gostuje kod Carpija...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi