Spalletti konačno hvalio Džeku

Nakon što je postigao četiri gola

Spalletti konačno hvalio Džeku

Fudbaleri Rome danas su slavili u prijateljskom meču protiv niželigaša Unicusano Fondije rezultatom 4:0.

Sva četiri gola za rimsku ekipu postigao je Edin Džeko, a trener Rome Luciano Spalletti nije krio zadovoljstvo njegovom partijom nakon meča.

Spalletti je poručio da je Džeko odradio sjajan posao, ali da mora nastaviti sa dobrim igrama.

"Za njega je jako bitno da shvati kroz šta je prošao protekle sezone. Njegove kvalitete su neupitne u smislu tehnike i fizičke spremnosti. Mora pronaći tvrdoglavost i želju za osvetom zbog prošle sezone", rekao je Spalletti i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek je pokušavao pokazati šta može, čak i kada sam ja imao drugačije planove. Zato mora nastaviti sa napornim radom. On svoj posao radi veoma dobro".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi