Treneri izmijenili sastave, ali Guardiola je čak i pretjerao

Liga prvaka

Treneri izmijenili sastave, ali Guardiola je čak i pretjerao

E. Škorić

Večeras su na programu mečevi posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Mnoge stvari su riješene, pa ne čudi da su treneri mnogih velikana izveli druge postave ili igrače na koje nisu ranije puno računali.

Tako će za Manchester City protiv Celtica igrati: Caballero, Maffeo, Sagna, Adarabioyo, Clichy, Fernando, Zabaleta, Sane, Gundogan, Nolito, Iheanacho.

Barca će protiv Borussije  igrati u sastavu: Cillessen, Digne, Umtiti, Mascherano, Vidal, Gomes, D. Suarez, Iniesta, Turan, Alcacer, Messi.

PSG će ipak igrati u nešo jačem sastavu: Aréola, Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell, Motta, Matuidi, Lucas, Ben Arfa, Di María, Cavani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern protiv Atletica u sastavu: Neuer, Hummels, Thiago, Lewandowski, Robben, Costa, Rafinha, Bernat, Vidal, Alaba, Sanches.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi