U moru velikih majstora, Zlatanu je jedan bio poseban

U moru velikih majstora, Zlatanu je jedan bio poseban

E. Škorić

S velikim brojem sjajnih igrača je igrao Zlatan Ibrahimović, ali morao je da izabere samo jednog. 

Da, baš teška odluka, ali je Ibra uspio da u moru vrhunskih majstora, ovakvih i onakvih igrača, pronađe najboljeg. 

"Niko nije bio tako dobar kao Adriano. Ono je nevjerovatno, kada sam došao u Inter, prva stvar koju sam rekao Morattiju je da želim da zauvijek igram s njim", rekao je Ibrahimović.

"Imao je sve, top u nogama, mogao je da šutne odakle god hoćeš, jak, s loptom je mogao sve. Bio je savršen igrač".

Zlatanu je žao što je sve to kratko trajalo i što je karijera brazilskog napadača otišla u pogrešnom pravcu zbog raznih proroka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šteta što je sve trajalo tako kratko, to uvijek pomislim kada se prisjetim njega, to je najveći talenat koji sam vidio. Šta se desilo?  Ne znam, nismo mogli da mu uđemo u glavu, a 50 odsto svega je baš u glavi, u tome kakve odluke donosiš", istakao je Šveđanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi