Veliko slavlje i dostignuće porodice Schmeichel

Peter čestitao svom sinu Kasperu

Veliko slavlje i dostignuće porodice Schmeichel

E. Čaušević

Leicester je večeras uspio ostvariti historijski rezultat osvajanjem titule prvaka Engleske.

Lisice su večeras i matematički osigurale titulu prvaka Premiershipa, jer je Tottenham remizirao na gostovanju protiv Chelseaja. Ovaj rezultat posebno je dočekan u kući porodice Schmeichel.

Naime, Peter Schmeichel i njegov sin Kasper uspjeli ostvariti ono što je ranije pošlo za rukom samo Ianu Wrightu i Shaun Wright-Phillipsu, a to je da otac i sin imaju titulu prvaka Engleske.

Legendarni golman Manchester Uniteda oglasio se na svom Twitter profilu, te je čestitao titulu svom sinu Kasperu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Čestitam svom sinu na osvajanju titule, naravno i njegovim saigračima. Ponos nije dovoljna riječ da opiše moj osjećaj sada. Nemam riječi da to opišem. Mislim imam, ali bi mi blokirali profil kada bih ih napisao javno", napisao je Peter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi