Vranješ 'požutio' u remiju Gijona i Rayo Vallecana
EPA

Primera, 24. kolo:

Vranješ 'požutio' u remiju Gijona i Rayo Vallecana

Prvu utakmicu 24. kola španske Primere odigrali su večeras Sporting Gijon i Rayo Vallecano. 

Utakmica odigrana na El Molinónu okončana je neriješenim rezultatom 2:2, a prvi pogodak viđen je već u petoj minuti kada je Guerrero matirao Carlosa za minimalno vodstvo Sporting Gijona od 1:0. 

U nastavku utakmice gostujući Rayo Vallecano je na sve načine pokušavao izjednačiti rezultat, a to se isplatilo šest minuta prije kraja poluvremena. Za 1:1 pogodio je Pablo Hernandez, ali je onda Alen Halilovič u posljednjim sekundama primio prekrasan pas i golom vratio prednost svojoj momčadi. 

Rayo Vallecano je uspio ponovo izjednačiti. Ovaj put strijelac je bio Jozabed Sanchez koji je ujedno postavio i konačnih 2:2 u večerašnjem susretu. 

BH. reprezentativac Ognjen Vranješ je odigrao cijeli susret za svoj Sporting Gijon i pritom je u 27. minuti zaradio javnu opomenu. Njegov tim je trenutno na 16. mjestu u španskoj Primeri.

Primera, 24. kolo:

Gijon - Vallecano 2:2

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti