Wenger odlučan: Uputio ponudu za zvijezdu Monaca
Foto: EPA

Thomas Lemar velika želja Arsenala

Wenger odlučan: Uputio ponudu za zvijezdu Monaca

Već nekoliko mjeseci se londonski Arsenal povezuje sa mogućim dovođenjem zvijezde Monaca, Thomasa Lemara. A sudeći prema vijestima koje donosi francuski L'Equipe, Arsenal je uputio i zvaničnu ponudu za ovog fudbalera.

L'Equipe tvrdi da je na insistiranje Arsena Wengera Arsenal uputio ponudu za Lemara. A iako L'Equipe ističe da iznos ove ponude nije poznat, francuski mediji pretpostavlja se da je ona mnogo bogatija od prošlogodišnje ponude Atletico Madrida za ovog fudbalera. Podsjetimo, Jorgandžije su već Monacu za usluge Thomasa Lemara uputile ponudu vrijednu 26 miliona funti.

Sa druge strane, britanski Telegreph ističe da bi Wenger bio spreman platiti i do 30 miliona funti za mladog Francuza.

Wenger izuzetno cijeni igračke kvalitete 21-godišnjeg Lemara, te je odlučan da ga dovede u svoju ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lemar je prošle sezone igrao odlično u dresu Monaca, a ovaj krilni fudbaler je u 55 utakmica u dresu Kneževa postigao 14 golova i zabilježio 17 asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi