"Zadovoljan sam, dao sam više golova od Džeke"
EPA

Daniel Ciofani, napadač Frosinonea:

"Zadovoljan sam, dao sam više golova od Džeke"

Daniel Ciofani svoj ovosezonski učinak je usporedio sa učinkom nekih od najzvučnijih imena u Seriji A. 

Italijanski napadač, koji za Frosinone nastupa od 2013. godine, ove sezone se pet puta upisao u listu strijelaca i po broju postignutih golova je trenutno uspješniji od Edina Džeke, Alvara Morate, Antonija Di Natalea...

"Volio bih da sam dosad zabio još nekoliko golova, ali nažalost nisam uspio iskoristiti neke dobre šanse. Sve u svemu, zadovoljan sam jer manje golova od mene su zabili imena kao Džeko, Morata, Klose i Di Natale", izjavio je Ciofani za italijanske medije, te se osvrnuo na naredni meč sa Empolijem. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Empoli je imao dosta sreće u nekim situacijama i daleko je od krize. Radi se o kvalitetnom timu, međutim mi moramo djelovati kao što smo u posljednjim mečevima i dati sve od sebe da ostvarimo pozitivan rezultat. Želimo ostati u Seriji A", istakao je 30-godišnji Ciofani. 

Džeko je prošlu utakmicu sa Sampdorijom započeo sa klupe za rezervne igrače i na treninzima vrijedno radi kako bi se vratio u početnu postavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi