Zlatan odbio bogatu ponudu Galatasaraya
Foto: EPA

Zlatan odbio otići u Galatasaray

Zlatan odbio bogatu ponudu Galatasaraya

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović odbio je ponudu turskog Galatasaraya.

Turski mediji tvrde da je fantastični švedski napadač Zlatan Ibrahimović odbio bogatu ponudu turskog velikana Galatasaraya.

Navodno, Galatasaray je Ibrahimoviću ponudio 11 miliona eura po sezoni, ali da je Zlatan hladno odbio mogućnost prelaska u tursku Superligu.

Šveđanin ne želi ići u Tursku. Navodno je Zlatan jedino zainteresovan za povratak u Milan, a sinoć je dao i zanimljivu izjavu za francuske medije o budućnosti u PSG-u.

"Da, ovo je bila možda moja posljednja utakmica u dresu PSG-a, Sljedeća sedmica će biti ključna po pitanju gdje ću nastaviti karijeru", kazao je Ibrahimović.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Zlatan se povezivao s prelaskom u veliki broj ekipa. Već je odbio odlazak u Manchester United i Galatasaray, a pored Milana u svojim redovima ga želi vidjeti i američki Los Angeles Galaxy.

U karijeri je pored PSG-a nosio dres evropskih velikana. Igrao je za Molan, Juventus, Inter, Barcelonu i Ajax, dok je karijeru počeo u Malmeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.