Zrelo razmišljanje čuda od djeteta
Foto: EPA

Mbappe o transferu

Zrelo razmišljanje čuda od djeteta

M. Šljivak

Kylian Mbappe momak je o kojem već mjesecima priča fudbalski svijet.

Ovaj 18-godišnji napadač je zaludio najveće evropske timove sjajnim nastupima za ekipu Monaca i već se povezuje sa Real Madridom, te timovima iz Manchestera, Cityjem i Unitedom.

Španski mediji su tokom prošle sedmice objavili kako je Mbappe postigao načelni dogovor s Realom, mladi napadač ignoriše sve špekulacije i veoma zrelo podnosi sva pisanja medija o njemu.

"Imaću dva, dva i po mjeseca da donesem odluku. Nijedna špekulacija neće utjecati na mene. Ono što sada želim je titula prvaka i sva nagađanja oko moje karijere me neće spriječiti da odigram vrhunski do kraja sezone", istakao je fantastični napadač Monaca.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe je ove sezone postigao 24 gola za Kneževe, a vjeruje se kako bi upravo on mogao skinuti Paula Pogbu s vrha liste najskupljih fudbalera svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi