Pique i Shakira odlučili gdje će dočekati Novu godinu

Odlaze u Kolumbiju

Pique i Shakira odlučili gdje će dočekati Novu godinu

E. Škorić

Gerard Pique i Shakira provest će praznike u Kolumbiji.

Godinama su stoper Barcelone i popularna kolumbijska pjevačica u vezi, imaju i dvoje djece, no nikada se Pique nije pojavljivao u zemlji svoje odabranice.

Sada je objavljeno kako će njih dvoje Novu godinu dočekati u Kolumbiji. Nakon utakmice Barcelone i Espanyola u nedjelju, službeno će početi s odmorom.

Pique će od Barcelone dobiti slobodno do 4. januara, kada će morati da se vrati u tim. Iako je trebao igrati tradicionalnu utakmicu za Božić za Kataloniju protiv Tunisa u Gironi, ovaj put će to Pique najvjerovatnije propustiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi