Aldo: Vraćam se po pojas

Bivši UFC prvak

Aldo: Vraćam se po pojas

Učestalim pričama o Conoru McGregoru, ali i o revanšu između Daniela Cormiera i Jona Jonesa, borba između Jose Alda i Frankieja Edgara zapala je u drugi plan.

Dva fantastična borca svoje kvalitete pokazaće na UFC-u 200, a pobjednik tog duela doće do privremenog pojasa u pero lakoj kategoriji.

"Ja sebe i dalje smatram šampionom. Pitanje je vremena kada ću povratiti pojas. Naredni protivnik je Frankie Edgar i nadam se da ću preko njega uskoro dobiti priliku da se borim sa Conorom. Frankie je odličan borac, gladan uspjeha i očekujem pravi spektakl", izjavio je Jose Aldo na press konferenciji zakazanoj povodom UFC-a 200.

Podsjetimo, UFC 200 na programu je 9. jula u Las Vegasu. Event će predvoditi borba između Daniela Cormiera i Jona Jonesa, a na main cardu naće se i okršaji Mieshe Tate i Amande Nunes, odnosno Caina Velasqueza i Travisa Brownea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi