McGregor: Bojao sam se za svoj život

Nakon haosa na press konferenciji

McGregor: Bojao sam se za svoj život

U Las Vegasu je održana press konferencija povodom UFC-a 202 koji se održava u noći sa subote na nedjelju.

Susret Conora McGregora i Natea Diaza ponovo nije mogao proći bez prepirki, a u jednom momentu situacija je toliko eskalirala da je čak moglo doći i do fizičkog obračuna.

Amerikanac je u jednom trenutku otišao sa pressa, da bi Irac potom pozvao da se vrati. Diaz i njegov tim su odgovorili sa visoko podignutim srednjim prstima, ali i limenkom koja je proletjela pored prvaka perolake kategorije.

Uslijedio je haos na konferenciji, a Dana White je bio prinuđen da je prekine.

Nakon nesvakidašnje scene svoje utiske iznijeli su oba borca.

"Vidio sam kako baca boce i pomislio sam, j*beš to, ti želiš bacati boce, ja ću bacati limenke, ali sve je to bilo u samoodbrani, bojao sam se za svoj život", izjavio je Conor McGregor, koji je dodao da je u pitanju bio sarkazam.

Irski borac je potom dao i prognozu meča sa Diazom.

"Sudija će biti prinuđen da prekine borbu nakon što mu oderem kožu. Vjerujem da ću ga završiti u drugoj, ali spreman sam i na svih pet rundi".

Amerikanac je imao nešto drugačije viđenje.

"Taj tip se pojavi kao da je on predstava. Ali ja sam mislio da je predstava gotova, pa sam je napustio", rekao je, između ostalog, Diaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi