Neočekivani problemi za spektakl godine u Las Vegasu

Sudar Mayweathera i McGregora

Neočekivani problemi za spektakl godine u Las Vegasu

E. Čaušević

Nakon nekoliko godina ljubitelji borilačkih sportova konačno su došli na svoje jer je zvanično potvrđeno da će u ring ući Floyd Mayweather i Conor McGregor.

Američki bokser se odlučio vratiti iz penzije samo da se obračuna protiv slavnog UFC borca koji ga godinama izaziva na meč. Prije nekoliko dana stigla je zvanična potvrda da će se meč održati 26. avgusta, a gdje drugo nego u Las Vegasu.

Organizatori ovog spektakla su objavili da će meč biti u T-Mobile Areni u Las Vegasu, no već su na početku naišli na ogroman problem. Naime, meč je zakazan za 26. avgust, ali dvorana je već bukirana u tom terminu.

Naime, poznati američki reprer Ice Cube je prije nekoliko mjeseci rezervisao ovu dvoranu u kojoj će se održavati njegov kamp, odnosno BIG3 košarkaška liga koja počinje upravo 26. avgusta. Bit će zanimljivo vidjeti kako će organizatori riješiti ovaj problem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi