Ivano Balić vraća se u Hrvatsku

Idućeg ljeta

Ivano Balić vraća se u Hrvatsku

Ivano Balić, hrvatski rukometaš, nakon završetka karijere vratit će se u Hrvatsku, gdje će raditi kao koordinator muških rukometnih selekcija u HRS-u.

Ovu informaciju za hrvatske medije potvrdio je i izvršni dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac.

"Ivano će obavljati funkciju kordinatora, imat će pod sobom nadzor struke u svim selekcijama i suradnju s izbornicima, počevši od Goluže. S njima će se dogovarati o svemu, s nekim novim idejama će dobro doći. Svima nam je drago što se Ivano nakon karijere vraća rukometu", kazao je Gobac.

Također, mjesta u HRS-u čekaju na Petra Metličića i Igora Vorija.

'Igor djelomično kao funkcioner jer ne želi biti trener, a Metličić kao trener. Pero je već ranije imao ponudu, ali se nije osjećao spremno pa je počeo s radom u nižim kategorijama. To su igrači koji su nam najbliži po svemu što su postigli kroz svoju sportsku karijeru. Zaslužili su tretman koji ćemo im omogućiti", najavio je Gobac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.