Krajina bolja od Dervente, Vogošći nova tri boda

Premijer liga, 18. kolo

Krajina bolja od Dervente, Vogošći nova tri boda

M. Šljivak

Rukometaši Krajine savladali su u 18. kolu Premijer lige BiH ekipu Dervente rezultatom 27:23.

Dosta zanimljiv meč odigrala su ova dva tima, a na kraju je do pobjede došao domaći tim zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu.

Nakon prvog poluvremena rezultat je bio neriješen (14:14), a u nastavku je domaći tim odigrao mnogo bolje. Na kraju su uspjeli prelomiti meč u svoju korist, te su slavili pobjedu od četiri gola razlike.

Do nove pobjede stigli su i rukometaši Vogošće, koji si pred svojim navijačima savladali Konjuh (24:21). Gosti iz Živinica pružili su dobar otpor, pred sami kraj su imali bod u džepu (20:20), ali na kraju je presudio kvalitet domaćina.

Premijer liga, 18. kolo:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Krajina - Derventa (14:14) 27:23

Vogošća - Konjuh 24:21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi