Malinović: Volio bih da sam s vama

Pružio podršku saigračima iz reprezentacije

Malinović: Volio bih da sam s vama

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras utakmicom protiv Španije otvara kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Izabranici selektora Bilala Šumana večeras u Valladolidu igraju meč prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naš tim večeras je oslabljen neigranjem Dejana Malinovića, ali je rukometaš BiH našao način da pruži podršku svojim saigračima iz reprezentacije.

"Sretno večeras. Volio bih da sam sa vama, ali znam da ćete ostaviti srce na terenu. Svi kao jedan, idemo jako", poručio je Malinović preko svoje Facebook stranice.

Podsjećamo, utakmica između Španije i Bosne i Hercegovine igra se od 20:30 sati, a navijači u našoj zemlji direktan prenos ovog meča mogu gledati na FACE TV. U našoj grupi večeras još igraju Austrija i Finska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi