Nježić: Titula je bila cilj, sve ostalo je bonus

Rukometaš Borca za SportSport.ba

Nježić: Titula je bila cilj, sve ostalo je bonus

D. Vejo

Ratko Đurković i njegovi izabranici ovog će vikenda igrati završnicu Kupa BiH u Mostaru.

Banjalučani su izborili svoje mjesto među četiri najbolje ekipe na ovom takmičenju, a za prvog protivnika imaće domaćina Zrinjski.

Iz crveno-plavog tabora poručuju da u Mostar putuju rasterećeni, jer je primarni cilj ostvaren, a to je titula najboljeg tima u Bosni i Hercegovini.

"Iza nas je jedna dosta naporna sezona. Mnogi nisu vjerovali da možemo osvojiti titulu, ali eto, dokazali smo svim kritičarima da smo najjači kada je najteže. Ostalo je još takmičenje u Kupu. Mi prije svega u Mostar putujemo rasterećeni s željom da ukoliko nam se otvori mogućnost, osvojimo i drugi trofej ove sezone. Titula je naša, sve ostalo je bonus", izjavio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Miloš Nježić.

Na put u Mostar zbog povrede nije otputovao Mirko Majić, dok su Danijel Vukićević, Miloš Lončar, Damir Efendić, Milan Kosanović i Mihailo Stošljević napustili klub.

Zrinjski i Borac sastaju se sutra od 17 sati, dok će se u drugom polufinalnom paru dva sata kasnije sastati Izviđač i Maglaj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi