Reprezentacija Crne Gore ostala bez dva najbolja rukometaša

Težak udarac za rukomet u Crnoj Gori

Reprezentacija Crne Gore ostala bez dva najbolja rukometaša

E. Dindić

Rukometna reprezentacija Crne Gore doživjela je novi udar. Naime dva ponajbolja rukometaša Vuko Borozan i Nebojša Simić poslali su pismo savezu u kojem ga obavještavaju da neće više nastupati za ovu reprezentaciju. 

Povodom ovog slučaja oglasio se i Rukometni savez Crne Gore zvaničnim saopštenjem.

"Igrači Vuko Borozan (RK Vardar-Skoplje)  i Nebojša Simić ( IFK Kristianstad-Kristianstad) obavijestili su selektora, direktora reprezentacije i predsjednika Saveza da više neće nastupati za Rukometnu reprezentaciju Crne Gore, jer imaju više ponuda drugih nacionalnih selekcija.

Kako je ovo njihova lična odluka, Rukometni savez želi im puno zdravlja i uspjeha u karijeri.

Boje Crne Gore braniče oni kojima je Crna Gora u srcu, a RSCG nastavlja sa započetim projektima.“, između ostalog stoji u saopštenju.

Prije Borozana i Simića dresa reprezentacije Crne Gore odrekli su se Goran Stojanović, Žarko Marković i Jovo Damnjanović koji su počeli da nastupaju za  Katar, dok je Branko Vujović  počeo da igra za reprezentaciju Poljske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi