Petev je sve iznenadio sastavom za večerašnji duel u Podgorici
FOTO: T. Hebib

Treće kolo Lige nacija

Petev je sve iznenadio sastavom za večerašnji duel u Podgorici

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra treći duel Lige nacija.

Izabranici selektora Ivayla Peteva gostuju selekciji Crne Gore.

Meč se igra sa početkom u 20:45 na stadionu u Podgorici.

Ovo će biti i prvi zvanični duel ove dvije selekcije, prije toga su odigrana dva prijateljska meča koja su završena rezultatom 0:0, 2018. i 2021. godine.

Poznati su sastavi za pomenutu utakmicu:

CRNA GORA: Mijatović, Vujačić, Tomašević, Vešović, VUkčević, Marušić, Raičković, Janković, Jovović, Mugoša, Hakšabanović.

Oglasi

BOSNA I HERCEGOVINA: Šehić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Sušić, Kolašinac, Pjanić, Hotić, Gojak, Hadžiahmetović, Krunić, Džeko.

Naša reprezentacija igra u formaciji 4-4-2.

U prva dva kola nove sezone lige nacija naša selekcija je osvojila četiri boda, dok je Crna Gora na saldu od tri osvojena boda.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica Crna Gora - BiH trebalo bi da bude jako zanimljiva i neizvjesna, a Volcanobet nudi veliku ponudu svojim igračima za ovaj duel. Naravno, postoji mnoštvo drugih sportskih događaja za koje Volcanobet nudi sjajne kvote. Uživajte!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

ljoze_ono_na
Iznenadio? Kako?
18 1
Gabrijelmanager2
Od toliko utakmica, najbolji strijelac nase lige ne moze dobiti priliku, srami se saveze
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi