116

Komentari (116)

789012455
Klicko
@Mostarac94 baš ste brđani.Konji oni divlji,brdski podveleški.Fuj
Martinovic
Klicko
Jeli to uša ili united states of america??
antikomunist
Martinovicu,sta ono ti prijetis nesta????
Miha123
seljaci nista drugo se nije ni ocekivalo
Ecosport
Feđa Dudliću, tebi će tvoji navijači uskoro doći na vrata i prijetiti ženi i djeci... Ovo što si danas doživio je ništa.
jeroha1987
Treba protiv ovih od sada na noz ici , ko s cetnicima najvecim,i trebaju ih ultrasi karati vazda i na terenu i van njega.
velez mo
Pa isli ste vazda na noz,uzimali bodove kad su vam trebali,sad nema pa odma belaj,haj dobro to.Nego da se izvinim nasem Dudi za ono ponasanje pojedinaca nabijenih nekom emocijom a nemisle tako,sa tim Dudom smo mi imali dosta lijepih trenutaka,ovo danas je katastrofa.Duda halali im malo puhnuli i potegli,stipu
antikomunist
jeroha1987-vidim davno si okocen,sram te bilo na napisanom.Ali zigleda da si napolitanka kako ih sada zovu ili neki zestoki dusmanin Bosnjaka
denimen9
Velež je sazrio za Prvu Ligu Federacije.
SamoZrinjski
Hahahaha, napokon došlo do glave svima ko su i šta su pijačari, jeste ih gotivili godinama,yebali vas oni.
user1605368976
Neka Sloga u nekoj Modriči dobi evropski klub .Miran ujkane
antikomunist
Ne znam zasto se pristalice izmisljenog UZPUSFK Medjugorje ovdje javlja.A Ne moze to bez Veleza,srce ti neda....
zak84
Dudicu sad ce osim dobit nogu,kao I ti. I nazad u velez gdje I pripadas krkane jedan
Zaccheroni
Uša Dudicu ublehašu.
Trenbolon
Nadamo se da je delegat sve zabiljezio uredno......
user1613662710
Davno sam govorio da nema gorih navijaca u drzavi svakim danom me sve vise ubjeduju u to
antikomunist
Medjugorac...zasto generalizujes radi dvojice bolesnika koji sebe nazivaju navijacima Veleza?
Hordas_00
Gora ****a i od listice i plemica
JedanVamo81
****mo ti majku dudicu i tebi i sarajevu
Amcho1
Koji si ti idiot.
prostecinjenice
Neka je neko i to napisao, bravo majstore, upalili se pitari na komentarima, seru po nama, pusite ga vise nadobudne papcine.
Sad psuju majku i sve zivo Dudicu, a doci ce vrijeme kad ce psovati majku i Amaru Osimu, pa pitam se imali kulturnog svijeta medju navijacima Veleza.
pjanke.sa
Ima brate vjeruj mi. Cuo sam se sa normalnim ljudima ali ocito da su svi nenormalni na ovom portalu.
BordoBijeli1946
Psovali su Osimu nedavno tek ukopanog oca, pokojnog Ivicu, a on ih gađao flašom. Oberseljačine i jesu za Vrapčiće, predgrađe Mostara.
user1605368976
Nema gori i primitivniji navijača od vas istočnjaka sve go seljak iz IB-a
antikomunist
Nogometas-ja ne znam stvarno ili si ti GLUP ili se pravis ili si DOBRO ZLONAMJERAN?Koliko se moglo vidjeti radi se o trojici debila a jedan je prosipao pivu po Dudicu.I odmah su"svi navijaci Veleza isti"!?
Shaba
Ovo se zove balkanska realnost i svugdje je to u 5 deka nazalost. Slicna situcija i kod nas bila sa Musemicem, koji je igracka i trenerska legenda, neuporedivo veca od Fedje. Mozes valjat hiljadu puta,jednom nemoj, najgori si,najveci duaman itd. Mentalitet nista drugo. Sto se tice utakmice same, Velez je realno bio puno bolji, mi do ulaska Ikica smo u najmanju ruku izgledali smijesno. Koliko god su prije dobri odnosi bili,klubova,navijaca itd, sad sve ide u kontru i to strmoglavom brzinom. Koliko god pokusavali odrzat stvari da budu ok, to ce svaki put bit sve gore i gore.
pjanke.sa
Bravo na komentaru.
antikomunist
Shaba-NAPOKON jedan NORMALAN pitar.....svaka cast,tako je nazalost.Ocito su Konakovic i Niksic uspjeli u tome da se Bosnjaci zamrze..sve je to epilog njihovih"nastupa"...zalosno..ali u pravu si!
SarajFK
Odlican izgovor i okretanje teme. Sada ce glupani samo o tome pricati. Igra i potpuno unistavanje nekada najveceg kluba u BiH su nevazni. BRAVO GLUPANI
Husrefbeg22
Treba Sarajevo dobro upamtiti 'gostoprimnost'Veleza pa ga pobjedama za par godina vratiti u federalnu ligu. Tamo im je i mjesto.
prostecinjenice
Sanjaj paša, prošla su vremena kad smo mi vama redovna mušterija bili, čim vas malo nagazimo upalite se, kontate da ćemo vam guzove okretati, druga su sad vremena.
pjanke.sa
@prostecinjenice okrecete sad guzove onima koji su vas ubijali sirokom i zrinjskom, ali ocito si mlad a pritom i zadojen da to ne vidis. Uporedi borbu i htijenje danas sa svakom do sada odigranom tekmom protiv ovih ustasa.
antikomunist
Husrefbeg22-DO DANAS sam te cjenio a sada vidim koji si u stvari papak.Fuj na tvoj komentar!FUJ ,gadan je.Nemas ti pojma sta je istorija i sta je zlo nacinjenio tvom narodu.Fuj jos jednom na komentar!Danas su vas vile nosale. Velez je bio duplo bolji, dali ste gol iz nicega zahvaljujuci Peljti koja vam je gledao kroz prste.Mulahusejnovic je zasluzio iskljucenje vec nakon 20 minuta igre. Cist penak nad Ovcinom a sudi vam kontrafaul i daje Ovcini zuti.CIST prekrsaj je prethodio vasem golu kada je igrac Veleza ostao na zemlji a Dzankovic je u prvom poluvremenu kada je folirant Tomasevic simulirao povredu-Dzankovic je kao fer play igrac prekinuo obecavajucu akciju Veleza ,izbacio loptu u aut da bi se folirant Tomasevic odmah nakon toga ustao.Naivno od Dzankovica. A Peljto se nasmija.Nema kartona.Drugog!Pises bez veze i SRAMOTNO ako i vecina drugih pitara.Boze sacuvaj.
user1618812033
Sad se prave pametni navijači Sarajeva kao ne treba tako i ne treba, ne opravdavam ovakve postupke, ali kada je Velez sa Fedjom dolazio u goste Sarajevu ti isti navijaci Sarjeva su psovali Fedji od-do i sad se nesto oni prave pametni.
pjanke.sa
Tako je brate! Ali sreca, oni koji su psovali Fedji na obje strane su manjina vjeruj mi. Barem u mome krugu. Ovi ovdje seljacine bogzna odakle su sljegli u Mostar a oni u Sarajevu navijaci to je jos gore
EmirEmir111
To ti je realnost navijaca Veleza.. sigurno jedni od najpoganijih navijaca u ligi
antikomunist
OPET UZPbot...receno vam je mnogo puta da vam ti fazoni sa Klixa i Avaza gdje se predstavljate Bosnjacima, koristite Bosnjacka imena a pisete na ovaj nacin."Emire" i do sada su imao"cudne komentare"na racun Bosnjaka , "cudno" za jednog "Bosnjaka".Nije vam ovo ni 41 a ni 92, kada ste zalazili sa fesovima na glavama u Srpska sela pa klali a ostavili bi uvijek jednog dva zivog, da "svjedoci" da su ih pobili Bosnjaci. Onda ste isto radili i u Bosnajckim m jestima. I onda ste sjedili sa strane i trljali ruke.Podli ste do bola...
Toniche
Mentalitet vrapcici
King_Kenny
...stvarno stoka od naroda.. evo sad zamisljam da Klopp preuzme Chelsea i dodje na Anfield,nezamislivo bi bilo da se tu cuje ista osim aplauza...pa Benitez je igrao i sa Chelseajem i sa Newcastleom protiv Livedpoola,a na Kopu zastava sa njegovim likom na svakoj utakmici...
NEWCASTLE
U ovakvim trenucima, da ovoliko psuju jedni drugima navijaci 2 bosnjacka kluba je i vise nego zalosno.
bazaorao
Zamislite ljudi na koji nivo su spali navijači Veleža kad im kitari drže časove etike. Hhehehehe Dudiću uđi na forum kitara i proćitaj kako ti oni psuju. Sreća pa imaš Hadžića i dobar ugovor pa ti samo mogu popušiti
user1571956549
Pitari vise ni fk UNIS NE MOGU POBIJEDITI HAHAHAHAHA KLUB ZVANI FRLJOKA. HAHAHAHAHAHA
antikomunist
Onu dvojicu majmuna komunjara, koji na svakoj Velezovoj utakmici psuju, pljuju, treba IZBACITI SA TRIBINA!Polili su ga pivom jer covjek ide u dzamiju.I ne konzumira alkohol. Koa navijac Veleza se grozno osjecam.To je ta klica komunisticka. Akio nece niko drugi, ja sam uzeo screen te dvojice fakina, ja cu ih se namlatiti kad se namjanje budu nadali!
kurjak
@antikomunist Usra ti i šefa i stanicu.Pošalji nam slike tih kad ih prebiješ.
Nikoizniceg
Kakav bot. Prijavljen si.
pjanke.sa
Hahaahah cuj kad se najmanje budu nadali ahahahaahahah joj ti si zvanicno najveci glupan danas.
MUSVDG81
Nek vas bude sram i stid navijace Veleza koji su gadzali Dudica i psovali mu zenu i dijecu. Gdje mi bili da nije bilo Dudica? SRAMOTA
Hasimaga
Velez mi je bio drag ali poslije ovoga ....fujjj primitivci
bazaorao
Vrati Peljto divovima. Ako su ovo stvarni navijači Veleža, onda ovom klubu i ovim navijačima nije mjesto u ovoj ligi. Idite igrajte šumsku ligu i tamo prosipajte svoju kulturu.
antikomunist
Govoris o TRI debila i huligana a ne NAVIJACIMA VELIKOG VELEZA!Mislim da serrete pårevise sada i generalizujete!
starmac
ZAŠTO NEKAŽEŠ KOGA I KOLIKO SI IGRAČA NAGOVARO DA POĐU STOBOM U SARAJEVO.JELI VELEŽ TO ZASLUŽIO DA TAKO RADIŠ.SMRADU JEDAN
antikomunist
Ovo NIJE NACIN , da mu se onoliko psuje, da se polijeva pivom.Jeste uradio sta je uradio ali raditi ovo?Ne hvala, nismo divljaci radi ona dva pogana papka od 60-70 godina, koimunisticku im klicu jebbbem!
Amcho1
E ovo ti je realnost, Velez protiv Sarajeva slavi gol kao da je u finalu LP. Kakav Zrinjski, kakav Borac, protiv Sarajeva se zivotom gine. Sramotno da se navijači odnose ovako prema Dudicu, koji je doprinjeo da uopšte budu bitni, koji ih je vratio u sami vrh, koji je ucinio da igraju Europu. Fuj
Amcho1
Znaci vjeruj mi, zadrtiji su protiv Sarajeva koji im je više puta valjao, od igraca pa nadalje kad su se dizali, nego protiv onih koji su ih haman ugasili, protjerali i oteli im stadion. Jednostavno nonsense.
antikomunist
Amcho1-"REALNI"PITARU..hajd odjjeebi sada! O cemu bola pricas!?Pa sudija vam pokloni bod, bez dvojice ste MORALI ostati ali ih Peljto vjerni pitar spasi crvenih kartona.Bolje bi nam Giggovic sudio od njega!Velez treba traziti izuzece Peljte kada igramo protiv Sarajeva!!I sta je Velez trebao?Pustiti balerinama skupocjenim, a bezveznim igracima, bodove ?Trebali smos e sklanjati vi date gol?Bola cujes li se koliko si GLUP??
Amcho1
Ja ti govorim o slavlju, o pristupu, u odnosu prema FK S. Sto se tice utakmice, bili ste bolji, trebali ste i pobjediti niste imali sreće, isto tako i Sarajevo u nekoliko utakmica i to je fudbal. Meni nije jasan naboj i mržnja ili samo tako izgleda.
pjanke.sa
@Amcho1 ma mrznja bolan i to velika. Ali sreca to je od ovih 10-15 zatucanih seljaka iz Hercegovine. Svi moji drugovi sa kojima sam odrastao na vikendici dole su normalni navijaci Veleza i ja volim Velez radi njih. Radi ovakvih ko ovaj zatucanko @antikomunist pa to je zrnevlje kao i kod nas onaj @SarajFK seljak i ostali primitivci.
user1605368976
Neće ti VELEŽ donijeti titulu.
K79
na svakom stadionu ima primitivaca jer nogomet je magnet za takve al ima tu i jedna druga stvar ne bih ja rekao da se tu radi o mržnji nego se radi o višegodišnjem rivalitet u, tako isto npr većina ljudi iz Sarajeva kaže da Sloboda gine samo protiv Sarajeva i želje dok Zrinjskom i borcu skidaju gaće al suština je u visedecenijskom rivalitetu jer ljudi utakmice između slobode želje sarajeva veleza pa i celika gledaju vise od 70 godina i zato i dolaze nabrijani na stadion željni prijašnjih derbija a ovo Zrinjski široki Leotar itd bez ikakve uvrede jednostavno nije to to tako isto kad kažu Gradski derbi Sloboda vs TC u meni ne bude apsolutno nikakve emocije jer tu nikakve tradicije nema , al da degena na svakom stadionu ima nažalost i previše poz
pjanke.sa
@K79 bravo majstore „to the point“ receno
prostecinjenice
Dudicu klosarcino znaju svi detalje tvog odlaska, supcino jedna, nikad vise u Mostar dobrodosao nisi, a sve ti znas kako i zasto, a sad znas da i mi znamo. Za pitare bolje i da ne znaju kakav si.
King_Kenny
@prostecinjenice ...covjek vas odveo u Europu i osvojio trofej,pa zar je zasluzio da mu se psuju djeca...stvarno ste jadni...
antikomunist
Govori u svoje OSOBNO ime
Nek_komsiji_crkne_krava
Koji nivo primitivizma za ne povjerovat. Kad se sve sabere i oduzme nista bolje ni ne zasluzujemo. Dno dna.
Fino alla Fine
veliki73
I ja bi te polio, poletio si binednice rekao si da ti je sarajevo ponudilo platu 10 hiljada ljudi ti davali 13 hiljada alinzinula guza e moja vreco gova.a
Fino alla Fine
Seljačine, šta drugo reći. Realno On ih digao iz panorama,došlo vrijeme za razlaz,Njemu stepenica više u trenerskoj karijeri i što ćeš, vratiš se tamo gdje treba da Te docekaju s ovacijama.,kad SELJEČINE!!!!!
user1571956549
Kakva ba stepenica vise hahahaha valjda nizee.... Velez je gigant za vas pifkice hahahhaahhaa
antikomunist
Fino.Stepenica VISE ili NIZE??hahahahahahaha
SonPen1946
Al dzaba ti sve, pijacar ne moze bez psovanja, furda vrapcicka.
Vedox
Kao sto kažu: Mentalitet Vrapčići!
antikomunist
SonPen-UZPkopile..de se smiri malo kopile...
C.Banks
Šta je zajedničko navijacima manjeg sarajevskog kluba i usttašama. Komentarišeš realno dobiješ prijave. Ne amijem nista rec o ovom treneru kretenu koji je hinjski napustio klub i sad mu krivo sto ga pljuju
Uranija
Prava stoka, najveći uspjeh u zadnjih 40 godina im Dudić lično donio ali opet nažalost stoka ne zna za poštovanje
Straus
A igrači??????
user1571956549
Fudbal igraju igraci a ne treneri biseru hahahahhahaha
SarajFK
Jedini dobar momenat je kada su kreature iz vrapcica pogodile ovog vola u glavu. Steta je sto ga nisu ubili. Sada ce glupi navijaci hadzi dudukove kladionice koja nosi ime FKS pricati o tome umjesto o unistavanju naseg bivseg kluba FK SARAJEVA! MIRVICU JEBBEMO TI NAJMILIJE I TEBI I KLADIONICAMA!
COVID19
****m ti mrtve
antikomunist
SarajFK-jos ejdna prijava PØOLICJI je upravo otisla...
SbSempre96
Tolerancije građani..
SonPen1946
Stoka pijacarska iz vrapcica kod Mostara.
Taetaiwo
Prcim ti sve sto imas smetljaru
Iziksaudvicu
789012455
PRIMITIVCI ,a covjek im toliko radosti donio fuj ....
Jale97
Uhljupi mostarski
SarajFK
Kakve oni veze imaju sa Mostarom?
user1605368976
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.