Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 1,75, Holandija 1,50, Argentina 2,30, Alžir 1,38!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Francuska 1,75, Holandija 1,50, Argentina 2,30, Alžir 1,38!

Sponzorski tekst

Ova nedjelja je odlična za sve sportske sladokusce. Bukmejkeri Mozzarta bili su široke ruke kada su u pitanju četiri para. Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na tri kontinenta.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...


FINSKA – FRANCUSKA (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,75

Direktan učesnik Mundijala iz grupe D već je poznat. Francuska, branilac krune iz Rusije, obezbjedila je učesće na turniru u Kataru, pa mirno može da dočeka meč posljednjeg kola i gostovanje Finskoj. Galski pjetlovi su rasterećeni, Didije Dešan može da se igra i kombinuje, isto se ne može reći i za Finsku. Da bi Skandinavci stekli priliku da prvo uđu u baraž, i potencijalno zaigraju na Mundijalu, neophodna im je pobjeda protiv favorizovane Francuske. Ili da Ukrajina ne savlada Bosnu i Hercegovinu. Tada bi ih i poraz vodio u doigravanje.

HOLANDIJA – NORVEŠKA (UTORAK, 20.45), KEC 1,50

Nikako Holandiji nije bio potreban remi sa Crnom Gorom u protekloj rundi. Od gotovog je napravila veresiju i sada strepi. Ali, i dalje je u dobroj poziciji, jer sama odlučuje o svojoj sudbini. Ne zavisi od drugih. Pobjedom protiv Novreške bi postala siguran putnik u Katar. I remi bi Lalama odradio posao jer Turska bi morala da nadoknadi zaostatak u golovima koji je nenadoknadiv – u minusu je 13 golova, a u posljednjem kolu igra sa Crnom Gorom. Zamršena je situacija u grupi G, pored Holandije i Turske do prvog mjesta može i Norveška, ali joj igra samo pobjeda, i to uz remi ili poraz Turske. Jedno je sigurno – biće drame

ALŽIR – BURKINA FASO (UTORAK, 17.00), KEC 1,38

Jedan od nekoliko odlučujućih mečeva koji se igraju ovog utorka u Africi. Poslije prvih pet kola ni Alžir, ni Burkina Faso nisu doživjeli nijedan poraz. Nije ni remi Burkine Faso sa Nigerom u prošlom kolu ništa promjenio – Alžir danas ne smije da izgubi. U identičnoj je situaciji Burkina Faso kao što je bila Srbija pred gostovanje u Lisabonu, neophodno je da pobjedi, da bi se plasirala u posljednji krug kvalifikacija, odnosno baraž koji se igra u martu. Dva boda prednosti stavljaju Alžir u bolju poziciju, može da kalkuliše i igra na kartu remija, a upravo tim ishodom završen je prvi međusobni susret dva tima u ovim kvalifikacijama.

ARGENTINA – BRAZIL (SREDA, 00.30), KEC 2,30

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sve je spremno za spektakl. Brazilci će se naći u “košnici”. Malobrojni srećnici stigli su do karte za meč u gradiću San Huan, njih 18.000 pokušaće da ponesu fubdalere Argentine do Svjetskog prvenstva. Brazil je već obezbjedio učešće na Mundijalu, prvi je u kvalifikacijama, ali sve to pada u vodu kada dođe derbi svih derbija. Bez obira na ishod duela sa Brazilom, naći će se Argentinci u Kataru. Praktično da je nemoguće da ispuste pozamašnu razliku. Pitanje je samo kada će izvaditi vizu, a ništa slađe ne bi bilo za njih nego da to bude tako što će nadigrati Selesao, zakletog neprijatelja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.