Podmukla šala s treninga: Pepe nema milosti prema protivnicima, ali prema Ronaldu je drugi čovjek

Scena s treninga

Podmukla šala s treninga: Pepe nema milosti prema protivnicima, ali prema Ronaldu je drugi čovjek

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo i Pepe svlačionicu reprezentacije Portugala dijele 15-ak godina. 

Ronaldo i Pepe su istinske vođe Portguala, 36-godišnjak i 38-godišnjak iako u jeseni karijere nemaju šta pozavidjeti mlađim kolegama.

Nekadašnji saigrači iz Reala su odigrali odličnu grupnu fazu. Ronaldo neumoljiv prema naprijed, a Pepe istinski bedem u odbrani.

Pepe je zbog svog načina igre etiketiran kao agresivan i drzak fudbaler koji beskompromisno ulazi u svaki duel i praktično ne štedi svoje rivale.

Međutim, kada je u pitanju Ronaldo prema svom dugogodišnjem kolegi ima potpuno drugačiji tretman što je nekako i očekivano.

Oglasi

Na posljednjem treningu Portugalaca najpopularniji fudbaler današnjice se "prišunjao" štoperu te ga je posuo vodom po glavi.

Pepeu to uopšte nije teško palo, štaviše šalu je prihvatio kao dobronomajernu te se samo počeo smijati što je na neki način i iznenađenje obzirom na njegovo ponašanje na terenu.

Prekaljeni defanzivac je tokom karijere isključen 20-ak puta. Najbrutalniji je bio još 2009. godine kada je nogama na terenu izudarao igrača Getafea, Francisca Casquera.

Tada je kažnjen sa 10 utakmica neigranja i to je trenutak koji je zauvijek obilježio njegovu karijeru, iako je s vremenom promijenio svoje ponašanje i pristup duhovi prošlosti ga i dalje proganjaju.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Naredni izazvov za Pepa je zaustaviti Romelua Lukakua.  Sjajnu ponudu za meč Belgija - Portugal koji se igra na stadionu La Caruja u Sevilli nudi kladionica MaxBet. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje. 

MaxBet možete da pratite putem zvaničnog Facebook profila, ali i na Instagramu.

Top Komentari

user1624121158
Kad se sjetim one utakmice kada je namjerno iz čista mira stao Messiju na ruku. Smrdo
1 0
enko
Ovo nije u zaru borbe,ovaj je za jagomira.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi