Zbog čega je Ronaldo jedan od najboljih svih vremena? Poznati kuhar poput člana porodice

I on je zaslužan za Cristianov izgled

Zbog čega je Ronaldo jedan od najboljih svih vremena? Poznati kuhar poput člana porodice

A. Beganović

Iako je u poznim igračim godinama jedan od najboljih igrača svih vremena, Cristiano Ronaldo, nastavlja rušiti rekorde.

Najbolji strijelac Reala svih vremena, Lige prvaka, te portugalske reprezentacije i pored "35 na leđima" ne razmišlja o kraju karijere.

A, i zašto bi? Izgleda kao da mu je 10 manje, pruža izvanredne partije i vjerovatno ćemo u njegovim igrama uživati još nekoliko sezona.

U čemu je tajna? Pitanje koje se postavlja iz sezone u sezonu. Njegova zavidna tjelesna građa posljedica je dugotrajnog rada na fudbalskom terenu i u teretani ali veliki dio uspjeha temelji se i na uravnoteženoj prehrani.

Cristiano ništa ne prepušta slučaju i zbog toga je od januara dio njegovog tima i poznati kuhar Giorgie Barone.

Poznati italijanski kuhar ranije je radio sa mnogim poznatim ličnostima, a oni koji ga poznaju kažu da tjesteninu kuha kao niko. Giorgio svako jutro odabire najbolje proizvode na tržištu za pripremu svojih jela, a u svakom trenutku uzima u obzir šta je potrebno njegovom klijentu, u ovom slučaju Ronaldu, i šta klijet zahtjeva.

Barone je faktički 24 sata sa Cristianom, što govori da uživa neograničeno povjerenje jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Viđen je na njegovom brodu te njegovom domu u Torinu, a prati ga i na svim putovanjima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marca piše da gastronosku tajnu Cristiana Ronalda dobro čuva, a pored ukusnih jela koje sprema upravo odanost i profesionalizam Baronea su "približili" velikim zvijezdama.

Rezultati njihove saradnje su vidljivi, a na kraju treba istaći da je ovaj kuhar nedavno plasirao i vlastitu marku vina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi