Grobari dijele video s Hezonjom i Musom u glavnim ulogama: "Pa ti si naš!"

Video tuče iz drugog ugla

Grobari dijele video s Hezonjom i Musom u glavnim ulogama: "Pa ti si naš!"

Edmir Škorić

Nekoliko sati ostalo je do početka košarkaškog spektakla Partizan - Real Madrid u četvrtfinalnoj seriji Eurolige.

Partizan ima 2:0 u seriji i ima prvu od dvije meč-lopte pred svojim vatrenim navijačima. Očekuje se puna beogradska Arena, koja želi da vodi Partizan do polufinala iako je tim oslabljen neigranjem dvije velike zvijezde Kevina Puntera i Matthiasa Lessorta.

Obojica su, kao što znamo, suspendovani nakon tučnjave koja se dogodila krajem druge utakmice u Madridu. U trenutku žestokog obračuna Partizan je vodio 15 razlike, a sudije su označile kraj 100 sekundi prije kraja.

Sada se pojavio snimak tuče iz drugog ugla, a u centru pažnje je hrvatski internacionalac i košarkaš Reala Mario Hezonja.

Naime, na snimku se vidi zanimljiva situacija. Dok su Džanan Musa i Kevin Punter bili u klinču, Hezonja je dotrčavao s leđa i mlatarao rukama, ali tako da je skoro svaki udarac završio po leđima bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Oglasi

Naravno, to se samo tako čini gledajući video, no Grobari ovaj snimak smatraju jako zabavnim, šire ga društvenim mrežama i poručuju: "Mario, pa ti si naš!" ili "Zna brat Hezonja koga da udari".

Inače, poznato je da je Hezonja veliki simpatizer Partizana, a kada god dođe u Beograd, obično na nagrade aplauzima, tako je bilo i prošli put, mada je situacija sada malo drugačija.

Vidjet ćemo kakav doček će večeras imati Hrvat, ali jasno je da mnogi u redovima španske ekipe neće biti dobrodošli u Areni, baš kao ni Musa, kojeg su već vrijeđali dan prije same utakmice.

Grobari su ostavljali poruke na španskom za Gabriela Decka, koji ne igra večeras zbog suspenzije, kao ni Yabusele. Na jednoj od parola bila je i poruka za Musu.

"Musa(vi) i vas ćemo je*ati", poruka je posvećena bh. reprezentativcu od navijača Partizana.

Kada govorimo o igračima kojih večeras nema, Punter je suspendovan na dva meča, po jedan Lessort i Deck, dok je ipak najgore prošao Yabusele koji će propustiti pet euroligaških utakmica, jasno krenuvši od večeras.

Dva meča suspenzije dobio je Punter, a po po jeden Lessort i Deck. Navijači Partizana već danima najavljuju da Kraljeve očekuje pakao u Areni sutra, a da se ne šale pokazali su im već danas.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Vjerujete li u novu pobjedu Partizana ili pak povratak Real Madrida. Na sajtu MaxBet kladionice imate nevjerovatnu ponudu i tamo ostavite vašu okladu

Obavezno MaxBet zapratite na Instagram i Facebook profilima.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skender
ne pisite vis eo tim divljacima, koji su jos ponosni na svoje divljastvo. Molim Boga da ih Real podere a Musa ubaci najvise poena.
2 0
nakopitam
Serbsko-rvatska govvna
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi