Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 2,10, Chelsea 1,90, Juventus 2,12, Crvena zvezda 2,40

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 2,10, Chelsea 1,90, Juventus 2,12, Crvena zvezda 2,40

Sponzorski tekst

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Kladionica Mozzart iz bogate ponude je ove srijede izvadila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Lige šampiona, prvenstva Italije i Srbije, a bukmejkeri garantuju da će baš ta četiri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Odsteri su bili široke ruke. Provjerite, stvarno je tako!

BAYERN - PSG (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,10

Repriza prošlogodišnjeg finala u ovosezonskom četvrtfinalu. Bayern dočekuje PSG u okviru prvog duela bitke za polufinale otprilike osam mjeseci otkako je Kingsli Koman bio čovjek odluke u borbi za tron Evrope. Njemački i francuski prvak u okršaj ulaze poslije različitih predstava u domaćim šampionatima.

Bavarci su pobjedom nad jedinim konkurentom za titulu Bundeslige RB Leipzigom skoro otklonio sve dileme i trasirao sebi put ka devetoj vezanoj Salatari, dok je PSG sebi značajno zakomplikovao situaciju porazom od Lillea minimalnim rezultatom. Mauricio Pochettino daleko je od potpune implementacije svojih ideja na Parku prinčeva. O tome govore samo dvije pobjede u posljednjih pet utakmica. Bayern je u seriji od sedam trijumfa u kojima je samo dva puta dao manje od tri gola.

PORTO - CHELSEA (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,90

Nisu se Portu davale velike šanse kada se u osmini finala namjerio na Juventus, ali sada je već druga priča. Niko ne bi smio tek tako da otpiše momke sa Dragaa, iako i u predstojeći prvi četvrtfinalni okraj sa Chelseajem ulaze sa oreolom autsajdera. Upravo na krilima uspjeha u Torinu momci Sergija Conceicaa su nanizali tri pobjede u šampionatu i u dobrom raspoloženju dočekuju londonske Plavce, istina, kao domaćini u Sevilji.

Sa druge strane, Chelseaje živnuo poslije dolaska Tomasa Tuhela, ali je neočekivano seriju bez poraza prekinuo prethodnog vikenda. Bolji od Plavaca na Stamford Bridžu bio je davljenik West Bromwich Albion čak sa 5:2, pa se može konstatovati da su igrači Chelsea već bili mislima u Ligi šampiona. Večeras imaju priliku da se iskupe.
-----------
Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.
-----------
JUVENTUS - NAPOLI (SRIJEDA, 18.45), KEC 2,12

Kada je neočekivano eliminisan iz osmine finala Lige šampiona, takmičenja čiji pehar u Torinu predugo sanjaju, činilo se da se Juventus vraća u dobro poznati Serija A mod. Na tlo koje suvjereno brani već godinama. Međutim, serijom neuspjeha protiv, objektivno, daleko slabijih protivnika, Stara dama je sebe dovela u prilično nezavidnu situaciju. Od odbrane titule skoro da nema ništa, a veća je briga trenutno bitka za mjesto u Ligi šampiona naredne sezone. Jedan od najozbiljnih protivkandidata Juvea je Napoli, koji baš večeras gostuje u Torinu. Gosti su u seriji odličnih rezultata, neporaženi su na sedam posljednjih mečeva, a na njima su se radovali šest puta, dok je u Juventusu upaljena crvena lampica poslije poraza od Beneventa i remija sa gradskim rivalom Torinom. Napoli je prošle godine bio kost u grlu Juventusa, ali ranjeni lav je najopasniji.

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN (SRIJEDA, 18.00), KEC 2,40

Ako je suditi po formi Crvene zvezde i Partizana, večeras se na stadionu Rajko Mitić očekuje pravi spektakl. Srpski Večiti derbi domaći dočekuju poslije serije od 17 pobjeda, dok je Partizan vezao 18 u Superligi, a razlika od devet bodova između njih sugeriše da bi situacija mogla da se iskristališe ili prilično zakomplikuje. U slučaju pobjede pulena Dejana Stankovića, Zvezda bi pobjegla na plus 12, što je teško dostižna razlika, ali se u taboru crno-belih uzdaju u skoriju tradiciju u derbijima i nadaju se da mogu do minus šest. Takav epilog značajno bi uzdrmao lidera, jer Crvena zvezda već pet utakmica ne zna za slavlje nad Partizanom.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sport123
Jbt ne cujem komentatora od klupe Klisa
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.