Mulalić: Uvjeren sam da će Vitez odigrati korektno protiv Radnika

Trener Mladosti pred sutrašnje utakmice

Mulalić: Uvjeren sam da će Vitez odigrati korektno protiv Radnika

Ekipa Mladosti još uvijek ima teoretske šanse da se plasira u Ligu za prvaka, a za početak će morati pobijediti GOŠK sutra na domaćem terenu i nadati se da će Radnik izgubiti u Vitezu. 

Trener Mladost iz Doboja kod Kaknja Edis Mulalić poručio je za portal SportSport.ba da se njegova ekipa neće predati, sve dok postoje teoretske šanse za plasman u Ligu za prvaka.

"Dok god imamo šanse, nećemo se predati i pokušat ćemo ostvariti plasman u Ligu za prvaka. Uvjereni smo da će Vitez odigrati korektnu utakmicu i nećemo sumnjati u neke druge stvari. Vitez je jedna dobra ekipa i trebamo se nadati da mogu iznenaditi Radnik. Ipak, mi trebamo prvo biti skoncentrisani na našu utakmicu", rekao je Mulalić.

Trener Mladosti je prokomentarisao i situaciju oko povrijeđenih igrača i onih koji se vraćaju u tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Milivoje Lazić se nažalost povrijedio i bit će odsutan od dvije do tri sedmice. Osim njega i Dalibor Pandža ima problema sa leđima i vidjet ćemo šta će biti s njim. Osim toga, pojedinci se vraćaju nakon povreda tako da su nam dvojica otpala, a dvojica se vratila", rekao je za kraj Mulalić.

Podsjetimo, suztrašnji meč Mladosti i GOŠK-a počinje u 15.00 sati.

Top Komentari

Felix Herzog
mogu samo korekntno primiti 3-4 gola
1 1
Mesa.Sabanadzovic
Mulalic je heroj grbavice
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi