Trener Sarajeva nakon utakmice

Musemić: Navijači su bijesni? Eto, mi nismo, ovo je besmisleno

Fudbaleri Sarajeva i Slobode podijelili su bodove danas na Koševu jer su u meču posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva odigrali bez golova. 

Trener Bordo tima Husref Musemić nakon meča je rekao da svojim igračima ništa ne zamjera jer se po ovakvom terenu nije moglo napraviti mnogo više. Podsjetimo, on je u drugom dijelu meča utakmicu pratio ispred tunela.

"Ja vam sada govorim i milion ću puta ponoviti da na ovom terenu niko ne može pokazati kvalitet koliko ga god ima, a mi imamo kvalitet. Ako ste vi novinari sada prešli preko terena, možete se uvjeriti o čemu pričam", rekao je Musemić.

Navijači su bili razočarani nakon utakmice zbog još jednog remija na domaćem terenu.

"Navijači su bijesni? A šta smo mi, eto mi nismo bijesni. Iznerviran sam. Sve dok se bude igralo u ovakvim uslovima bit će besmisleno. Pokušali smo da nešto napravimo, ali bilo je nemoguće igrati. Možda da je tu bio Ahmetović pa da nešto probamo, ali mislim da nam ni to ne bi mnogo pomoglo", rekao je razočarani Musemić.

Trener Slobode Slavko Petrović bio je zadovoljan ishodom utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prezadovoljan sam igrom svoje ekipe u svim segmentima igre, trkački i u svakom smislu smo zalužili ovaj bod, bili smo bolji u prvom dijelu, a Sarajevu želim sreću u nastavku Lige za prvaka", rekao je Petrović i osvrnuo se na naredne utakmice.

"Nama je prvenstveni cilj da izborimo opstanak, a ovako kako je sada mislim da smo blizu toga. Imamo prostora da odmorimo neke igrače za mečeve polufinala Kupa, a tamo ako šta napravimo dobro i jeste", poručio je on.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Satko
Ovako igra Sarajevo kad taktiku posloze "strucnjaci " TALDŽIJE" Musemic-Jurkic-Šumar Goran
7 10
elvir bar sa
podrska husrefu, bas ako-nema veže sa fudbalom.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi