San postaje java: Sjajan odaziv navijača i zaljubljenika u akciju Rudara iz Breze

Stolicama na stadionu uljepšati ugođaj

San postaje java: Sjajan odaziv navijača i zaljubljenika u akciju Rudara iz Breze

Rudar iz Breze sjajno je otvorio novu sezonu Prve kantonalne lige ZDK. Naime, ovaj tim nakon tri kola ima isto toliko pobjeda, te gol razlike 12:1.

Čelnici kluba prezadovoljni su startom, te vjeruju da će nogometaši nastaviti u istom tempu i u narednim utakmicama.

U međuvremenu navijači i zaljubljenici u klub pokrenuli su zanimljivu akciju. Naime, oni žele stadion u Brezi uljepšati stolicama, te tako dodatno upotpuniti ugođaj na stadionu.

"Nadamo se da Vaše srce kuca za nas Rudar i da ćete se odazvati akciji koja je potpuno transparentna i javna. Znači, svako ko poželi od sebe da donira jednu stolicu za naš klub za naše tribine potrebno je da dođe u prostorije kluba u vrijeme treninga prvog tima svaki dan od 16hdo 19 sati da se javi momku koji će biti tu zadužen za preuzimanje novca, potpisivanjem na spisak i slikanjem...
Svaka donacija i svako ko pokloni novac za stolicu koja košta 20 KM će biti uslikan i objavljen na stranici FK Rudar Breza...svaki dan ćemo Vas obavještavati koliko je stolica već donirano...!, stoji u poruci koja je objavljena na zvaničnoj facebook stranici kluba.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Do sada je kupljeno nešto manje od stotinjak stolica, a donacije dolaze iz inostranstva.

Top Komentari

mbape
Jadni ljudi kupuju stolice da kada dodzu na utakmicu imaju gdje sjest, a ovi u savezu samo kupe pare od uefe koja im iste daje za ulaganja u stadione i oni daju ovim velikim a mali ne crknu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi