Pendek: O Orašju ne treba trošiti riječi, ali ne dolazimo s bijelom zastavom
Foto: biscani.net

Jedinstvo gostuje u Orašju

Pendek: O Orašju ne treba trošiti riječi, ali ne dolazimo s bijelom zastavom

Derbi 7. kola Prve lige Federacije BiH bit će odigran u Orašju, gdje će istoimeni domaćin ugostiti Jedinstvo iz Bihaća.

Obje momčadi nakon dosadašnjeg dijela šampionata imaju po 12 bodova, smatraju se favoritima iz sjene, a ko je u ovom trenutku više opravdava taj epitet saznat ćemo sutra kada će sastaju na stadionu Goal. 

U ovaj susret Bišćani ulaze nakon poraza na domaćem terenu od Rudara (1:2), međutim to, prema riječima, defanzivca Ismeta Pendeka nije poremetilo atmosferu u crvenom-bijelom taboru.

"Prošlosedmični poraz od Rudara nije poremetio atmosferu u našoj svlačionici. Bilo je grešaka, svakako, ali analizirali smo ih i vjerujem da smo izvukli pouke. Sada nam slijedi duel sa Orašjem, situacija nije baš najbolja jer imamo i povrijeđenih igrača, no dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat", kaže Pendek, čije igre u posljednje vrijeme govore da su u Jedinstvu napravili pravi potez njegovim dovođenjem, pa dodao:

"Da nemaju kvalitet sigurno ne bi bili tu gdje jesu, u vrhu tabele. Očekujem, prije svega, dobar meč protiv čvrstog i agresivnog domaćina koji će željeti da nastavi s dobrim igrama, međutim nismo došli s bijelom zastavom, nešto ćemo se i mi pitati."

Pendek se na kraju također zahvalio na podršci i navijačima koji na gotovo svakoj utakmici bodre bihaćki klub.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jasko
Pendek svaka cast za izjavu nismo došli s bijelom zastavom, nešto ćemo se i mi pitati." FORZAAAA JEDINSTVOOO
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi