Nepoznate osobe napale automobil u kojem je bila Wanda Nara i njena djeca

Haos u Milanu

Nepoznate osobe napale automobil u kojem je bila Wanda Nara i njena djeca

E. Čaušević

Veliki haos vlada u Interu već danima nakon što je saopšteno da Mauro Icardi nije više kapiten jer odbija potpisati novi ugovor.

Saga oko novog ugovora Icardija s Interom traje već mjesecima, a očito je da čelnici kluba s Meazze to više ne žele tolerisati. Icardiju je oduzeta kapitenska traka, a onda je on odlučio da neće igrati utakmicu Evropske lige protiv Rapida što je još više naljutilo navijače Intera.

Na velikom udaru našla se njegova ljepša polovina Wanda Nara koja je također i njegova menadžerica. Svi su optužili Wandu da je najveći krivac za trenutnu situaciju u kojoj se nalazi Icardi, te da ona najviše "zabušava" oko novog ugovora argnetinskog napadača.

To očito misle i navijači Intera jer je Wanda sinoć doživjela pravu dramu. Naime, nepoznate osobe zasule su kamenjima automobil u kojem je bila Wanda i njena djeca. To se desilo u blizini stadiona Intera, a policija je brzo reagovala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stakla na Wandinom automobilu su skoro uništena, ali na svu sreću niko nije povrijeđen. Policija je brzo reagovala, ali još uvijek ne znaju identitet napadača na Icardijevu suprugu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samkodk
Bravo causevicu majstore jako bitna sportska vijest...
1 1
AMKO
Ovoj treba bataljon pa da se smiri ha haa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi