Šok za Contea: Dočekala ga je jasna poruka navijača Intera!

Netrpeljivost prema Juventusu mogla bi donijeti probleme

Šok za Contea: Dočekala ga je jasna poruka navijača Intera!

Samir Mlaćo

Inter je rano jutros potvrdio da će na njihovoj klupi u narednom periodu sediti Antonio Conte.

Conte je posljednji angažman imao u Chelseaju, a u tri puta je osvajao Seriju A. Sve tri puta je to učinio sa Juventusom (2011-2014). Radio je i Bariju, Atalanti te Sieni i dobro poznaje stanje u italijanskom nogometu.

Pojedini avijači Intera nisu baš sa oduševljenjem primili ovu informaciju. Popularna grupa Curva Nord ističe da imaju sumnje na Conteove kvalitete.

"Zadržavamo pravo na sumnju jer Conte je dugo godina bio dio jednog sistema koji je svjetlosnim godinama udaljen od moralnih i svih drugih normni koje zastupamo u Interu", istakli su ove navijačke grupe.

"Bratstvo u Interu podrazumjeva neke druge stvari. Nikada kao klub ne smijemo, pobjeđivali ili gubili utakmice, da izgubimo dostojanstvo".

"Mi nismo Juventus", naveli su u svom saopštenju".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da li će Conte donijeti bolje dane za Inter, ostaje nam da vidimo.

Zanimljivo i da su navijači Juventusa pokrenuli peticiju da se Conteovo ime izbriše iz legendi kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visionar
hahha taj isti inter bio umijesan u kalcopoli samo se cekalo da dodje do zastare da ne bi odgovarali
2 0
armin_armic
Mi nismo Juventus hahahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi