"Ne mogu glumiti, vaše uvrede s tribine me bole, jer ja sam jedan od vas"
Bio presretan zbog pobjede.

Emotivan nastup Zdravka Mamića

"Ne mogu glumiti, vaše uvrede s tribine me bole, jer ja sam jedan od vas"

Esmer Oštraković

Ekipa Dinama sinoć je ostvarila pobjedu na gostovanju kod Ferencvarosa, te se tako plasirala u playoff za grupnu fazu Lige prvaka.

Iako su u prvom susretu kiksali odigravši 1:1 na Maksimiru, sinoć su trupe Nenada Bjelice odigrale sjajno i ostvarile pobjedu od 4:0.

Prezadovoljan je nakon utakmice i Zdravko Mamić, koji se obratio javnosti putem svog zvaničnog Facebook profila.

"Večeras smo svjedočili još jednom svijetlom trenutku našeg sporta - GNK Dinamo je ponovno osvjetlao obraz hrvatskog nogometa u Europi i po tko zna koji put bio najbolji promotor naše Domovine u Europi i svijetu. Čestitam momčadi, stručnom stožeru i svim djelatnicima na veličanstvenoj pobjedi u krcatoj Groupama Areni, nogometnom stadionu kakav svi ljubitelji sporta u Hrvatskoj mogu samo sanjati. No, večeras želim skrenuti vašu pozornost na fantastičnu podršku Bad Blue Boysa koju je naša momčad imala s tribina. Ne mogu glumiti, vaše uvrede s tribine me bole, jer ja sam jedan od vas. No, način na koji ste nadglasali 20 000 fanatičnih navijača Ferencvaroša i učinili gostujući teren našim, "domaćim", podsjeća me na legendarna navijanja kada ste hipnotizirali 70 000 Engleza na otvaranju Emirates stadiona ili pak kada ste Allianz Arenu u Münchenu pjesmom pretvorili u Dinamo Arenu! Ako je uvjet za ovakvu podršku to da me vrijeđate, vrijeđajte me još jače, jer ovo je ono što naša momčad treba, ovo je snaga Dinama! Volim vas, poštujem i hvala vam na tome što ste večeras učinili za našu momčad u Budimpešti!
Bad Blue Boys, Bad Blue Boys, Bog i konjica, neka živi Dinamo i majka Hrvatska", piše na zvaničnoj Facebook stranici Zdravka Mamića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Prazina
M'rš iz dinama(iako nisam dinamovac) smrade lopovski!
0 5
konjnakvadrat
Suza suzu goni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti