FK Sarajevo se vratio treninzima, u pogonu i Hebibović

Ponovo u Butmiru

FK Sarajevo se vratio treninzima, u pogonu i Hebibović

Fudbaleri Sarajeva nastavili su sa treninzima.

Bordo ekipa vratila se u Trening centar u Butmiru nakon dvomjesečne pauze. Tu ekipa trenira u grupama i očekuje nove informacije kada je u pitanju nastavak ili otkazivanje šampionata.

Treningu je prisustvovao i bočni fudbaler Anel Hebibović koji je duže vrijeme izbivao s travnjaka zbog problema sa povredom.

Naravno, igrači su morali poštovati propise koji su izdati kako bi bilo što manje mogućnosti od zaraze koronavirusom.

"Poštujemo sve epidemiološke mjere predostrožnosti. Igrači dolaze u TC Butmir u svojoj opremi, a po završetku treninga idu kući na tuširanje i presvlačenje, bez zadržavanja u kampu", poručeno je iz kluba.

Svi fudbaleri tima s Koševa testirani su na Covid19 i nalai su bili negativni.

Inače, Bordo klub je prije prekida prvenstva bio lider na tabeli sa tri boda više u odnosu na FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Poštujemo sve epidemiološke mjere predostrožnosti. Igrači dolaze u TC Butmir u svojoj opremi, a po završetku treninga idu kući na tuširanje i presvlačenje, bez zadržavanja u kampu. #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Thursday, May 21, 2020

           

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Postujemo i distancu od drugih na tabeli, primjer svima.
11 1
SonPen1946
ŠAMPIONI!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti