Navijači Partizana se oglasili: Jesu li 'šamarali' Miloševića?
EPA

Odgovor Grobara

Navijači Partizana se oglasili: Jesu li 'šamarali' Miloševića?

Veliku prašinu u srbijanskoj javnosti podigla je vijest o maltretiranju Save Miloševića.

Pojedini mediji prenijeli su vijest da je prije mjesec dana u klupskom restoranu napadnut Milošević, koji je navodno dobio nekoliko šamara od viđenijih pristalica Grobara, a sve zbog bizarnog razloga.

Navodno su Partizanovi navijači zamjerili Miloševiću što nije došao na sastanak dogovoren dan ranije i kroz šamare su izrazili nezadovoljstvo, međutim ispostavilo se kako je cijeli incident - izmišljen.

Iz Partizana su jasno dali do znanja da bi klub odmah reagovao da se bilo šta desilo, a u međuvremenu stigao je i odgovor od strane navijača, popularnih Grobara.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Još jedna izmišljena priča o nekakvom šamaranju našeg trenera Save Miloševića. Na tom sastanku koji oni pominju, prisustvovali su i igrači i trener što se može vidjeti na slikama. Tako da, lažne priče ne želimo više da komentarišemo, ovo je dovoljno. Postavlja se pitanje po čijem nalogu i u čijem interesu puštaju ovakve informacije", navodi se u saopštenju "Južne tribine".

Inače, već neko vrijeme se špekuliše da bi Milošević mogao napustiti klupu Partizana.

Top Komentari

lingafo
Zašto riječ " šamaranje" pod znacima navoda? Piitanje je da li su ga fakat šamarali, to nije figurativno..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi