Moguća odgoda susreta Sarajevo - Velež?

Savez neće praviti probleme

Moguća odgoda susreta Sarajevo - Velež?

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva plasirali su se večeras u drugo pretkolo Lige prvaka pobjedom protiv Connah's Quay Nomadsa, a naredni meč u ovom takmičenju očekuje ih već za sedam dana u Bjelorusiji.

Bordo tim je večeras slavio u Cardiffu sa 2:0, a već za sedam dana igraju protiv Dynamo Bresta. Za vikend je planiran i meč 5. kola Premijer lige BiH kada se na Koševu igra derbi između Sarajeva i Veleža.

Međutim, već sada se je izvjesno da bi ovaj meč mogao biti odgođen zbog zgusnutog rasporeda bordo tima u Evropi.

Kako neslužbeno saznajemo ukoliko Sarajevo bude tražilo odgodu meča protiv Veleža iz Nogometnog saveza BiH će izaći u susret bh. prvaku s obzirom da je utakmica u srijedu, a put vjerovatno u ponedjeljak samim tim nije isključeno da iz Bordo tima zatraže odgodu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Saveza neće praviti probleme jer prioritet je da naši klubovi što spremnije dočekaju evropske oglede.

Podsjećamo, prema trenutnom rasporedu 5. kola Premijer lige meč između Sarajeva i Veleža na rasporedu je u nedjelju od 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Ja lično nemam ništa protiv.Ali ljudi moji ako ovako budemo radili stalno pa nek Sarajevo prođe i DINAMA ako Bog da.Opet će se trazit odgoda sljedeće utakmice.Kad to nadoknaditi.Nije dobro.Čestitam SARAJEVU na prolazu.
24 1
Taceoni
Pa normala inace zijan od Veleža
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti