Navijač Rome bijesan na Edina Džeku: "Pogledajte ovo, pa on ne treba da bude ovdje"

Oglasio se na Twitteru

Navijač Rome bijesan na Edina Džeku: "Pogledajte ovo, pa on ne treba da bude ovdje"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju su na svom terenu remizirali protiv Juventusa (2:2) u derbiju drugog kola italijanske Serije A.

Roma je u dva navrata imala prednost u ovoj utakmici, ali na kraju je Cristiano Ronaldo spašavao Staru damu koja je uspjela izbjeći poraz na Olimpicu. U centru pažnje bio je bh. napadač Edin Džeko koji je do prije desetak dana bio na korak od odlaska u Juventus.

Džeko je sve dogovorio sa Starom damom, ali na kraju je propao transfer jer Roma nije našla zamjenu za njega. Na kraju je ostao u rimskom klubu, te je igrao od prve minute protiv Juventusa.

Bh. napadač je imao dvije fantastične šanse da zabije gol i sve riješi u ovoj utakmici, ali nije uspio. No, Džeko je i pored toga ostavio dobar utisak i pokazao da je sada fokusiran samo na Vučicu.

Međutim, bilo je i onih koji su nezadovoljni igrom Dijamanta. U centru pažnje italijanske javnosti našao se jedan od navijača Rome koji je žestoko kritikovao Džeku, te poručio da on ne treba biti prvi napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je dobar primjer zašto imam problem s Edinom Džekom. Pogledajte kako ne želi da trči između defanzivaca gdje ima ogroman prostor da mu Mkhi da taj pas u prostor. Umjesto toga on se kreće tako sporo. On ne treba da bude ovdje. Mislim, dajte stvarno, Mhki je sposoban da mu da dva pasa u prostor i brži napadač to mora da iskoristi. Chiellini je prespor, a Cuadrado predaleko da pomogne. Igraj kontru kako treba da se igra".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Darkwood
Nemoguće sta vi prenosite. Hhahahhahahahhahhaha pisanje od smijeha. Je.iga sve ode u onu stvar.
15 1
DadiG
Stidi se Čauševiću. Ako ti je bio cilj da kliknemo na tvoj prilog, aferim, uspio si. Brukaš profesiju za malu porciju ćevapa. U pola doduše. Stidi se
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi