Cavani priznao da je razmišljao o kraju karijere i to zbog korona virusa

Cavani priznao da je razmišljao o kraju karijere i to zbog korona virusa

A. Beganović

Urugvajski fudbaler Edinson Cavani pred sami kraj prelaznog roka potpisao je ugovor sa Manchester Unitedom.

Cavani je sa Unitedom potpisao ugovor na godinu plus godinu, a zadužio je i dres sa brojem sedam, kojeg su kroz historiju Crvenih đavola nosili veliki igrači.

No, malo je nedostajalo da Cavani ne dođe u United i da završi igračku karijeru i to zbog korona virusa.

Naime, urugvajski napadač je danas priznao da je bio pozitivan na korona virus i da je u tim trenucima razmišljao o kraju karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bilo je to nešto što sam držao za sebe i imao sam namjeru sve reći u određenom trenutku. Razmišljao sam o kraju karijere. Proveo sam mnogo dana u karantinu, čak i duže nego što je trebalo. I moja djevojka je bila pozitivna. Bilo je to nakon što smo se sa odmora iz Španije vratili u Pariz. U početku smo bili negativni, ali kada je moja djevojka dobila simptome, testirali smo se i rezultati su bili pozitivni", istakao je Cavani.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Uuuu krepacete svi od ****ne gripe zvane korona uuuuuu
0 2
prometej
Problemi živi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi