Nezaboravna scena zbog koje i dan danas mnogi liju suze: Alex Song i njegov korak ka trofeju
Foto - Screenshot

Kamerunac se obrukao kao niko

Nezaboravna scena zbog koje i dan danas mnogi liju suze: Alex Song i njegov korak ka trofeju

M. Šljivak

Kamerunski fudbaler Alex Song jučer je potpisao ugovor sa timom iz Džibutija, ali će se u budućnosti moći hvaliti da je bio dio jedne fantastične generacije ekipe Barcelone.

Međutim, Song će ostati upamćen i o sceni sa dodjele pehara katalonskom klubu iz 2013. godine kada je za sva vremena nasmijao sve ljubitelje fudbala.

Tadašnji kapiten Carles Puyol dobio je trofej od čelnika La Lige i krenuo je prema Ericu Abidalu, kako bi sa francuskim fudbalerom, koji se vratio na teren nakon teških zdravstvenih problema, podigao pehar.

Song je pomislio da Puyol ide prema njemu i sa osmijehom je iskoračio prema njemu. Međutim, doživio je šok. Puyol je uzeo Abidala za ruku, Songu je nestao osmijeh sa lica i zatim je počeo aplaudirati kako bi 'sakrio' ovu neprijatnu situaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, u tome nije uspio. Zauvijek će ostati upamćen po ovom trenutku i konstantno će nasmijavati ljubitelje fudbala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hix
Pa ovo moze biti samo dijetetu smijesno, covjek se zbunio svakom se moze desit
10 1
miki30
Jedini ko se ovdje bruka si ti novinaru, bolan bolan pa kakav je ovo članak?? Imaš li šta drugo na stanju?? Pa more sportskih novosti, na primjer ko taslači Mehu u pritvoru.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi