Solskjaer tvrdi da United nije zainteresovan za Haalanda

Crveni vragovi odustaju

Solskjaer tvrdi da United nije zainteresovan za Haalanda

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer smatra da njegov klub nije spreman da se uključi u licitiranje za transfer Erlinga Haalanda.

Mino Raiola nudi norveškog dragulja mnogim velikanima. Ovih dana je boravio u Španiji, kako bi saslušao ponude Reala i Barcelone, a plan je da se posjete još Manchester i London.

Solskjaer ipak smatra da United neće krenuti u borbu za Haalandov potpis, jer smatra da se radi o prevelikoj cifri.

"Ja su se koncentrisati na naredna dva mjeseca i šta god da se desi u svijetu fudbala, uvijek je tako da ima mnogo mjesta na koje neko može da ode. Čak i to što sam radio nekada sa Erlingom ne daje mi pravo da kao menadžer Manhcester Uniteda govorim o njemu, on će sam donijeti odluku. To za koga smo mi zainteresovani i po koga ćemo krenuti neću da komentarišem", kaže Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Pa svako ko imalo prati United zna da je njima glavni cilj Sancho, a potreban im je i još jedan bolji stoper.
2 1
NKZ1922
NASLOV: Solskjaer tvrdi da United nije zainteresovan za Haalanda ČLANAK: To za koga smo mi zainteresovani i po koga ćemo krenuti neću da komentarišem
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije