Messi je nakon osvojene Copa Americe najprije nazvao sina

Posebni momenti za Argentinu

Messi je nakon osvojene Copa Americe najprije nazvao sina

E. Škorić

Prvi put nakon 28 godina je Argentina osvojila Copa Americu.

Napokon je Lionel Messi uspio da osvoji veliki trofej s Argentinom i to ni manje, ni više nego na kultnoj brazilskoj Maracani protiv Brazila.

Trenutak odluke dogodio se u 22. minuti. De Paul je dubinskom loptom potražio Di Mariju, brazilski bek Renan Lodi loše je reagovao, Di Maria je izašao ispred Edersona te ga majstorski prebacio.

Brazilci nisu uspjeli do kraja da izjednače, pa je krenulo ludo slavlje Argentinaca. Svi su plesali, ludovali od sreće, a Messi je u jednom trenutku uzeo mobitel i video-pozivom uspostavio komunikaciju sa svojim sinom.

Pokazivao mu je i ljubio zlatnu medalju, sav ponosan, a sin je naravno bio takođe uzbuđen, te je plakao od sreće. U svakom slučaju, jedna posebna noć za sve Argentince...



Top Komentari

RZ88
GOAT
12 2
Jasminn
Da je velik igrac to je definitivno, al kao osoba je nula. Ne znam da je Ronaldo ikad u Realu imao vise od 40 mil godisnje. A Mesi u klubu koji ga je stvorio pa uzeo 160 miliona gorisnje. Evo pred bankrotom su al dzaba daj ti meni 50 mil gorisnje, al nece on za te pare igrati. Hoce on jos toliko kada završi sa igranjem pa da bude ambasador sa platom od 50 mil da nadoknadi sta mu sad nisu mogli dati. Iako navijam za Barcelonu, Ronaldo mi je u zadnjih 5-6 godina drazi od Mesija samo zato sto je jos veci covjek izvan terena nego sto je na terenu. Vjerujem da bi Mesi napustio Barcelonu prije 5 godina da nije dobio ugovor na 160 mil po sezoni
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi