Da li će Džeko i Ćivić biti spremni?

Zmajevi se spremaju za Crnu Goru

Da li će Džeko i Ćivić biti spremni?

Samir Mlaćo
„A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine će večeras odraditi jedan trening, a sutra putuju u Podgoricu gdje će odigrati meč UEFA Lige nacija sa Crnom Gorom.

Da Trener Slaven Musa govorio je o stanju u ekipi, te o predstojećem susretu.

Nadam se da je ekipa uspjela koliko toliko da se oporavi. Igra se praktički svaka tri dana, a što se tiče zdravstvenog biltena znate da su Džeko i Ćivić izašli zbog povrede protiv Rumunije. Doktori će imati zadnju riječ, te igrači, a u ovom trenutku ne možemo reći da li će igrati ili ne“, kazao je Musa.

Istakao je zadovoljstvo sa četiri osvojena boda.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Gledamo sada prvu narednu utakmicu, te ćemo sve učiniti da i u Podgorici napravimo dobar rezultat. Prošle godine smo igrali sa njima na Grbavici, dobro ih poznajemo, te smo skautirali njihove utakmice. Igrali su u dvije utakmice dva različita sistema. Smatram da je najbitnije kako mi odgovorimo“, dodao je Musa.

Meč u Podgorici igra se u subotu od 20:45 sati.

Top Komentari

user1626167076
Ako Civic bude spreman,jedan centarsut ce mu iz Podgorice zavrsit u Bileći
7 1
Kiss
Pa jel ovaj novinar normalan hebo te Čivić pa u mene otac zna igrat kao on,nemoj biti smiješan Mlaćo tj kvazi novinar
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi