Bayern 'izbrisao' Lewandowskog
Foto - EPA

Zanimljiva situacija

Bayern 'izbrisao' Lewandowskog

Midhat Šljivak

Saga oko transfera Roberta Lewandowskog iz Bayerna u Barcelonu traje već danima.

Iako iz bavarskog velikana tvrde kako Lewandowski nije na prodaju te odbijaju sve ponude iz Barcelone za iskusnog napadača, video koji je snimljen kao reklama za saradnju s Konamijem pokazuje da na Lewu u Minhenu više ne računaju.

Video koji je objavljen u saradnji s Konamijem prikazuje najveće zvijezde Bayerna. Među njima je čak i Serge Gnabry koji još nije dogovorio nastavak saradnje, no Lewandowskog u gotovo dvije minute reklame uopšte nema, pa čak ni na igrici i mnogi smatraju da je njegovo 'brisanje' iz tima jasan dokaz da odlazi.

Glavne zvijezde koje reklamiraju Konamijev eFootball su Thomas Muller, Serge Gnabry, Joshua Kimmich, a Lewandowskog nema ni na mapi.

Ovo bi mogao biti jasan dokaz da je saradnja između dvije strane završena i da bi iskusni Poljak na kraju ipak mogao put Barcelone bez obzira na to što Bayern odbija ponude.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Katalonski velikan je poslao posljednju ponudu za Lewandowskog vrijednu 40 miliona eura plus bonusi i sada se čeka konačan odgovor iz Minhena.

Lewa je u proteklih osam godina s Bayernom osvojio sve što je mogao. Porušeni su brojni rekordi i postigao je 344 gola u 375 nastupa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Kako ce ga biti kad lik nece da dodje u mincen, glupisoni jedni hahahahaha
2 2
Sloboda
možda će na tribine godinu dana
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi