Anel Ahmedhodžić novi igrač Sheffield Uniteda!

Ugovor na četiri godine

Anel Ahmedhodžić novi igrač Sheffield Uniteda! · Zvanično

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić (23) novi je igrač Sheffield Uniteda.

Engleski klub potvrdio je danas dolazak bh. defanzivca koji je potpisao četverogodišnji ugovor s članom Championshipa.

Anel je ugovor potpisao u kampu kluba u Portugalu i izrazio je zadovoljstvo što je stigao u Sheffield.

"Drago mi je što je sve završeno. Bila su ovo tri naporna dana i drago mi je što je sve gotovo. Ne želim vam govoriti kako ću igrati, to ću pokazati na terenu", rekao je bh. fudbaler i dodao je:

"Jack Lester (pomoćni trener) je jedan od razloga što sam potpisao. Uživao sam s njim u Nottingham Forestu, sjajno smo sarađivali i nadam se da ćemo još bolje ovdje".

Sheffield United je za usluge 23-godišnjeg bh. fudbalera isplatio tri miliona funti plus bonuse ekipi Malmea.

Anel Ahmedhodžić ima iskustvo igranja u Engleskoj. Nekada je bio član Nottingham Foresta, a igrao je još za Hobro, Malme i Bordeaux.

Top Komentari

DadiG
Iako je engleska druga liga (Championship) jaka i kvalitetnija od 90% prvih liga izvan liga petice, neće odigrati ni utakmice u evropskim takmičenjima naredne 4 godine
6 2
SeoRusilac
Sretno Anele, aBd za godinu ili dvije ideš u neko od top 5 ekipa u Premiershipu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi