Bernardo Silva se oprostio!

Odlazi u Barcelonu

Bernardo Silva se oprostio!

Edmir Škorić

Veznjak Manchester Cityja Bernardo Silva napušta Englesku i po svemu sudeći stiže u Barcelonu.

Sedmicama traje saga oko prelaska Silve u Barcelonu i sad je Portugalac oproštajnom porukom najavio transfer u redove katalonskog kluba.

"Sjajna predstava tima i fantastična atmosfera. Želio bih da se zahvalim svima na stadionu za sve prelijepe momente i ljubav koju ste mi pokazivali", napisao je Bernardo na svom Twitter nalogu.

Portugalac je od početka, poput Roberta Lewandowskog, zahtijevao odlazak u Barcelonu i na kraju mu Pep Guardiola i vodstvo Cityja nije htjelo praviti probleme.

Novinar Gerard Romero tvrdi da je Bernardo zakazao posjet Barceloni da vidi kuće sljedeće sedmice, te je ostalo još sitnica prije nego se ozvaniči njegov transfer u Barcu.

Pored Silve Barcelona do kraja sedmice dovodi i Marca Alonsa čime bi kompletirali roster za novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U prvoj ligaškoj utakmici Barca je u subotu navečer razočarala, odigravši samo 0:0 s Rayo Vallecanom pred punim tribinama svog stadiona.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1646942280
Majstor ove igre, jako čudno da ovakvog virtuoza puštaju. Igrač svjetske klase, kakvih nema mnogo danas.
4 0
bazaorao
Kako je ovo moguće da ljudi koji su bankrot kupuju sve redom
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti