Partizan poslao zvaničnu ponudu za Almedina Ziljkića!

Nakon samo pola godine napušta Koševo?

Partizan poslao zvaničnu ponudu za Almedina Ziljkića!

Esmer Oštraković

Kapiten FK Sarajevo, Almedin Ziljkić iza sebe ima jako dobru polusezonu u kojoj je odigrao 14 utakmica, te je postigao pet golova i dodao četiri asistencije.

Ipak, postoji velika mogućnost da Ziljkić naredne sezone neće nositi dres Sarajeva jer je na adresu tima sa Koševa stigla ponuda od beogradskog Partizana.

Naime, tim iz Beograda je, prenosi Klix.ba poslao zvaničnu ponudu za Ziljkića, ali još uvijek nije poznato kakav će odgovor biti čelnika Sarajeva.

Dobre partije koje je Ziljkić pružio u protekloj polusezoni nisu prošle nezapaženo, te je Partizan odlučio da ga pokuša dovesti.

Trenutna tržišna vrijednsot Ziljkića iznosi oko 600.000 eura, a navodno je i cifra koju je Partiazn ponudio jako visoka, te u Sarajevu razmišljaju da pristanu na prodaju svog kapitena.

Oglasi

Ziljkića ugovor sa Sarajevom veže do 2025. godine, a postao je i kapiten ekipe, ali uprkos svemu tome ubrzo bi mogao napustiti ekipu.

Tokom svoje karijere nastupao je za ekipe Borca, Tuzla Cityja, Slobode, Gorice i Donjeg Srema, a za kratko vrijeme postao je ljubimac navijača Sarajeva.

Vrijedi dodati i to da je Sarajevo dovelo nekoliko jako dobrih pojačanja u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka.

Neka od njih su upravo krilni fudbaleri, tačnije igrači koji igraju na poziciji istoj kao i Almedin Ziljkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno radi se o Adalbertu Penarandi koji je jedno od najvećih pojačanja u našoj zemlji, te Kevinu Viverosu od kojeg se mnogo očekuje u narednoj sezoni.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Sarajevo za jedan prelazni rok zaradi 10 puta vise nego svi ostali klubovi zajedno
7 1
Skender
Almedine niposto u Beograd! Bolje ti je u Sarajevu i tvojoj Bosni za puno manje pare nego da te tamo ponizavaju i diskriminiraju. Cijena Ziljkica samo raste, ne treba ga prodavati, ako se osvoje trofeji i ode daleko u Evropi to sto bi dobili za njega ce se vratiti. A bit ce svakako puno boljih ponuda iz drugih drzava.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi