Niko ne vjeruje šta su večeras skandirali navijači Real Madrida
(Photo by: Alvaro Medranda Panoramic)

Rivali se smiju

Niko ne vjeruje šta su večeras skandirali navijači Real Madrida

Midhat Šljivak

Navijači Real Madrida večeras su na meču s Atleticom imali veoma zanimljivo skandiranje s tribina. Prozvali su Fudbalski savez Španije.

Real Madrid je u velikom derbiju La Lige dočekao gradskog rivala Atletico, a u ovom meču navijači domaćeg tima odlučili su iskazati protest protiv Fudbalskog saveza Španije.

U jednom trenutku na tribini gdje su najvatreniji navijači kraljevskog kluba moglo se čuti: "Korupcija u Savezu"...

Mnogi fanovi ne mogu da vjeruju u ovo skandiranje. Real je, po mišljenju mnogih, miljenik čelnika Fudbalskog saveza Španije i La Lige, a takvo mišljenje posebno imaju navijači najvećeg rivala Barcelone.

Zbog toga su ismijali ovo skandiranje navijača kraljevskog kluba. Ne mogu da vjeruju da su baš oni našli da prozivaju Savez jer su svi uvjereni da on radi u službi Reala.

Oglasi

Brahim Diaz slučajno zaigrao i postigao gol

Brahim Diaz doveo je Real Madrid u prednost protiv Atletica. On je vodeći gol postigao u 20. minuti susreta.

[twitter]https://twitter.com/vartatico/status/1754239269659374027[/twitter]

Interesantno je svakako da Diaz uopšte nije trebao početi meč. Dobio je šansu nekoliko minuta pred početak nakon što se povrijedio Vinicius Junior.

Carlo Ancelotti je još jednom pokazao nevjerovatan trenerski instikt. Odabrao je Brahima umjesto Joselua i pogodio je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stigle su i prve informacije o povredi Viniciusa Juniora. On ima problem s vratom, dobio je injekciju i ipak se nalazi na klupi, te bi na kraju ipak mogao  zaigrati ako to bude neophodno i potrebno.

Brahim Diaz je došao do svog sedmog pogotka u sezoni. Četiri od tih sedam je zabio u prvenstvu u 18. utakmici koju igra.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
Ja sam uvjeren da je sportsport.ba naklonjen katalonskim ciganima koji nisu u sposobnosti jedan dan proci bez kompleksa
2 5
Mostarac94
Pa jasta vec korupcija, jbte cigani katalonski placali sudije i sve dokazano i opet nista
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi