Laszlo Bartha, izvršni direktor Holdine

Bartha: Naši potrošači su ludi za fudbalom, kao i mi

Danas je u prostorijama hotela Evropa održana press konferencija povodom početka saradnje između Energopetrola i Holdine i reprezentativca Bosne i Hercegovine Vedada Ibiševića. 

Energopetrol i Holdina organizovali su promotivnu kampanju pod nazivom "Sipaj i navijaj, putuj i uživaj", čije je zaštitno lice reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević. Danas smo imali priliku razgovarati sa izvršnim direktorom Holdine, Laszlom Barthom. 

"Rekao bih da je to više saradnja, nego sponzorski ugovor. Ono što želimo istaknuti i o čemu želimo pričati jeste značenje ove saradnje sa Vedadom. Početak prodaje Euroclass goriva za nas je bio jako uspješan. Taj uspjeh smo željeli pojačati, ali i nešto vratiti potrošačima koji su najzaslužniji za sam uspjeh. Ništa nije relevantnije od Svjetskog prvenstva koje je najveći uspjeh za sport u Bosni i Hercegovini," rekao je Bartha i dodao: 

"Naši potrošači su ludi za fudbalom, kao i mi sami. Bilo je sjajno pronaći Vedada i započeti saradnju. Za njega su humanitarne akcije veoma važne. Naše i njegove ideju su iste, tako da sa ovim trenutkom počinjemo jednogodišnju saradnju i sa vremena na vrijeme ćemo organizovati ovakve promocije i nadamo se da će bh. javnost podržati ovako nešto," rekao je Bartha. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine ima mnogo kvalitetnih pojedinaca. Pitali smo gospodina Barthu zašto je baš Vedad Ibišević odabran za zaštitno lice kampanje.

"Dva kriterija su bila jako važna. Vedadova ličnost. On je ono sa čim se mi možemo poistovjetiti. Druga stvar je odlučujući pogodak za Brazil. Mala je šala, ali za nas je veoma bitno ko postiže pogodak. Nadam se da ćemo od ovog trenutka zajedno postizati golove," riječi su Barthe. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.