Jovanović: Pobjednika će odlučiti jedan gol

U Metallegheu se nadaju pobjedi

Jovanović: Pobjednika će odlučiti jedan gol

Pred Metallegheom sutra je iznimno važan susret u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH. 

Nakon remija protiv Mladosti (0:0), ovog vikenda izabranici Mate Neretljaka će na domaćem terenu ugostiti Vitez. Jajčani trenutno imaju 27 osvojenih bodova i pod imperativom su pobjede. 

Da optimizma u taboru domaćih ne nedostaje izjavio je i prvotimac kluba Stanoje Jovanović. Srbijanski fudbaler je u Metalleghe stigao tokom zime i neizostavan je u početnoj postavi. 

"Očekuje nas teška utakmica, jer i Vitez također vodi bitku za opstanak, ali maksimalno smo spremni. Strpljivo ćemo čekati priliku za realizaciju i nadam se će na kraju utakmice biti razloga za slavlje. Vjerovatno će jedan gol biti gol odluke. Sa tri boda bismo jednom nogom opstali u Premijer ligi BiH", kazao je uoči utakmice prvotimac kluba Stanoje Jovanović, dodavši kako je atmosfera u ekipi na visokom nivou. 

Prije nego što je došao u Metalleghe BSI, Jovanović je nastupao za Bežaniju. U prošlosti je također imao priliku i nositi dres Zvijezde iz Gradačca. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Na dolasku u Metalleghe BSI bih se zahvalio Vladimiru Todoroviću koji me je predložio Neretljaku, a također i treneru sam zahvalan na ukazanom povjerenju. Ovdje mi je odlično, klub dobro funkcioniše... Što se tiče mene, mogu da budem zadovoljan minutažom i svojim igrama, mada uvijek može bolje", riječi su Jovanovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi